CrocOil

KAN KØBES HER 20490836

KROKODILLE OLIE

www.crocoil.dk

Dette vidundermiddel prøvede jeg første gang sommeren 2010. Det var min gamle pony som havde skorper og kløe på kroppen. Han havde haft det i flere år, og dyrlægen gav mig flere skrappe ting, som ikke rigtigt virkede. Jeg så en annonce med krokodilleolie, som skulle virke på mange lidelser, så det måtte jeg prøve. Min pony fik lidt på sårene og lidt i munden. Jeg blev godt nok overrasket, for huden og pelsen blev rigtig fin. Jeg bliver lige forundret hver gang jeg bruger crocOil, det er helt fantastisk. Den hører til i hjemmet.

BRANDSÅR

Vores plejedatter havde fået et grimt brandsår, efter hun havde sat sin hånd på en kogeplade. Hun var på skadestuen og fik at vide, det tog lang tid før det ville hele. Hun fik olie på i weekenden og næste weekend så det rigtigt fint ud. Så fik hun olie på igen og da hun kom igen ugen efter var det helt lægt, der var kun en lyserød plet.

BETÆNDELSE

Min kat blev sterIliseret her i foråret og det så rigtigt fint ud, men efter en uges tid lagde jeg mærke til betændelse, det så ikke godt ud og det lugtede fælt. Det var helt klart et dyrlæge tilfælde, men det var weekend og alle ved det er dobbelt op, så jeg gav katten crocoil på og miraklet skete efter 3 dage var det så godt som væk

MYGGESTIK

Hvert år har myggestik plaget mig i ugevis, men ikke mere. Krokodille olie på og efter kort tid klør de ikke mere.

FODVORTER 9/7 -2011

Sæbebad 1 gang dagligt, skære overskydende hud af, kom CrocOil på 2 gange dagligt

FODVORTER 18/7 - 2011

Så flotte på godt en uge, og de har været behandlet længe før vi begyndte på CrocOil. --- Jeg snakkede med pigens mor nogle dage senere og hun sagde der ikke var mere at skære af, så der er kun mærker tilbage.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

23.04 | 17:42

Hej Hanne - Vi har desværre ikke nogle avlsdygtige tæver lige pt så ingen hvalpe foreløbig Mvh Laila

...
23.04 | 15:06

Hej. Min lille familie er meget interesseret i en Corgi Pembroke. Har I nogle hvalpe på vej eller et kuld planlagt? Venlig hilsen, Hanne Svensson

...
03.02 | 15:15

Corgi hvalpe, har i ellers ville vi gerne skrives op

...
28.01 | 23:58


Jeg ville rigtig gerne levere flere hvalpe, men pt. har vi kun en avlstæve og hun er svær at få drægtig
Skriv gerne en mail, som jeg gemmer, man ved jo aldrig

...
Du kan lide denne side